вівторок, 04 грудня 2012 09:08

В Голландії футболісти під час матчу до смерті побили арбітра

В Голландії футболісти під час матчу до смерті побили арбітра

У Нідерландах під час футбольного матчу юніорської ліги гравці команди "Нойв слот" напали на бокового арбітра і побили його. Про це повідомляє Associated Press.

Інцидент стався 2 грудня, але відомо про нього стало тільки зараз. 41-річний Річард Нойвехуйзен в якості бокового судді обслуговував гру між командами "Нойв слот" і "Бюйтенойз". Повідомляється, що в однієї з команд грав син Нойвехуйзена.

По ходу зустрічі робота бокового арбітра викликала нарікання у гравців "Нойв слот" і вони почали бити його. Нойвехуйзена доставили в лікарню і через кілька годин він помер.

У поліції повідомили, що за підозрою в побитті затримані три футболісти у віці 15-16 років. Однак правоохоронні органи не виключають, що незабаром у справі з'являться нові обвинувачені.

"Нойв слот" був знятий зі змагань, ліга в свою чергу також скасувала 42 матчі, які повинні були пройти в найближчі вихідні.

Associated Press відзначає, що інцидент з побиттям судді припав на річницю майже аналогічного випадку. Після матчу аматорської ліги один з гравців сильно штовхнув 77-річного вболівальника, у якого в результаті лопнула селезінка. Через місяць він помер у лікарні.

В кінці листопада суд Амстердама засудив цього футболіста до трьох років тюремного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «В Голландії футболісти під час матчу до смерті побили арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі