неділя, 20 березня 2022 16:30

Усик та Ломаченко можуть виїхати з України

Усик та Ломаченко можуть виїхати з України
Олександр Усик та Василь Ломаченко. Фото: Instagram.com/lomus_official

Українські боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко можуть виїхати з України, аби провести титульні поєдинки.

Зараз обидва боксери захищають Україну у територіальній обороні. Чоловікам від 18 до 60 років заборонений виїзд з країни під час воєнного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моя ненависть до Росії зростає кожну секунду" - дружина Усика

Промоутер Боб Арум заявив, що рішення про від'їзд погоджено з міністром культури України.

"Уряд України співпрацює з нами, як і з Ломаченком та Усиком. Вони розуміють, що їхній виїзд з України для тренувань та участі в поєдинках – величезний рекламний хід. Сподіваюся, війна закінчиться, а якщо ж ні, то вони повернуться у територіальну оборону.

Не знаю, що вони вирішать, чи погодяться на пропозицію залишити країну та тренуватися до поєдинків. Усі вони герої. Кожен тут, у Сполучених Штатах, а також по всьому світу, підтримує Україну. Українці показують, наскільки хоробрими вони є", - розповів промоутер у коментарі Fanatics View.

Усик у вересні 2021-го переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів та став чемпіоном світу у важкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF. У першій половині 2022 року боксери мали провести реванш.

Ломаченко погодив умови бою з Камбососом. Бій за чемпіонські титули WBA, WBO та IBF у легкій вазі мав відбутися на початку червня в Австралії.

Зараз ви читаєте новину «Усик та Ломаченко можуть виїхати з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі