вівторок, 30 листопада 2010 13:58

Юнацькі збірні України дізналися імена суперників

Юнацькі збірні України дізналися імена суперників

У вівторок, 30 листопада, у швейцарському Ньоні під головуванням президента Федерації футболу України, керівника Комітету УЄФА з питань юнацького та аматорського футболу Григорія Суркіса відбулося жеребкування першої стадії відбірних турнірів Євро-2012 серед юнацьких збірних. Про своїх суперників дізнались і українці, які разом з іншими учасниками кваліфікації вийдуть на старт восени наступного року.

Сімнадцятирічні українські футболісти змагатимуться у 7-й групі. На підопічних Олександра Петракова очікують двобої з Бельгією, Азербайджаном та господарем міні-турніру Хорватією. До еліт-раунду кваліфікуються по два переможці від кожного з 13-ти квартетів, а також дві треті команди з найкращими показниками у матчах проти двох лідерів своєї групи. Вирішальні баталії континентальної першості пройдуть у Словенії у 2012 році.

У змаганні 19-річних суперниками українських юнаків, яких готує Олег Кузнецов, стали Швейцарія, Казахстан та Македонія. Остання і прийматиме міні-турнір в 6-й групі. Путівки до наступної стадії відбору отримають по два переможці від кожного з 12-ти квартетів, а також третій колектив з найкращими показниками у матчах проти двох лідерів своєї групи. У еліт-раунді до 25 щасливчиків приєднаються Англія, Франція та Іспанія. Фінальні ігри у травні 2012 року прийматиме Естонія.

Євро-2012 (U-17)

Перший раунд відбору (жовтень 2011 року, Хорватія)

Група 7. Україна, Бельгія, Хорватія, Азербайджан.

Євро-2012 (U-19)

Перший раунд відбору (листопад 2011 року, Македонія)

Група 6. Україна, Швейцарія, Казахстан, Македонія.

ФФУ

Зараз ви читаєте новину «Юнацькі збірні України дізналися імена суперників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі