вівторок, 30 листопада 2010 12:37

Збірна України зіграє з Німеччиною вдома

Збірна України зіграє з Німеччиною вдома

15 листопада 2011 національна збірна України вдома зіграє товариський поєдинок проти команди Німеччини. Про це повідомив генеральний секретар Німецького футбольного союзу Вольфганг Нірсбах.

Як повідомляє Інформаційний центр "Україна-2012", гра відбудеться в тому випадку, якщо Бундестім завоює пряму путівку на чемпіонат Європи з футболу 2012 року, у дні проведення матчів плей-офф за право зіграти на Євро-2012 (11/12 і 15 листопада наступного року).

"У випадку прямого виходу на Євро-2012, на листопад 2011 року ми плануємо домашню гру проти Нідерландів, а після цього виїзний поєдинок з Україною. У лютому 2012 року хочемо зіграти вдома проти Франції", - сказав Нірсбах.

Щоб кваліфікуватися на Євро-2012 німецька збірна має посісти перше місце в групі А, або стати кращою серед збірних, що посядуть друге місце у своїх відбіркових групах. На даний момент підопічні Йоахіма Льова, маючи стовідсотковий показник після чотирьох матчів, лідирують у своїй групі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на 29 березня 2011 намічається товариський матч між Україною та Італією.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Німеччиною вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі