неділя, 16 червня 2024 13:29

Збірна України готується до стартового матчу на Євро-2024: що кажуть букмекери

Збірна України готується до стартового матчу на Євро-2024: що кажуть букмекери
Українська збірна з футболу 17 червня зіграє з командою Румунії. Фото: ukrinform.ua

Збірна України вважається фаворитом першого для себе поєдинку на Євро-24.

Матч зі збірною Румунії відбудеться у понеділок, 17 червня. Гра розпочнеться о 16:00 за київським часом. Про це повідомляє ТСН.ua.

Букмекери віддають перевагу команді Сергія Реброва. На перемогу української збірної зараз можна поставити з коефіцієнтом 2,04. Нічия - 3,40. Виграш Румунії оцінюють з коефіцієнтом 4,00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євро-2024: Україна провела перше тренування у Німеччині. Фоторепортаж і календар ігор

На континентальній першості збірна України змагатиметься у групі Е. Крім Румунії, суперниками "синьо-жовтих" є Бельгія та Словаччина, які матч стартового туру також проведуть 17 червня, початок - о 19:00 за київським часом.

Після поєдинку з Румунією на українську збірну чекають ще два матчі групового етапу - проти Словаччини у Дюсельдорфі (21 червня, 16:00) та з Бельгією у Штутгарті (26 червня, 19:00).

До 1/8 фіналу чемпіонату Європи вийдуть дві найсильніші збірні з кожної групи квартету, а також чотири найкращі володарі третіх місць.

У суботу, 15 червня, збірна Італії перемогла Албанію в першому турі Євро-2024 в межах групи B. Поєдинок завершився з рахунком 2:1.

Уже на перших секундах зустрічі було встановлено рекорд. Півзахисник албанської збірної Сассуоло Недім Байрамі скористався помилкою італійців та вивів свою команду вперед, ставши автором найшвидшого голу в історії чемпіонатів Європи.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України готується до стартового матчу на Євро-2024: що кажуть букмекери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі