четвер, 18 листопада 2010 11:35

Збірна України зіграла останній матч 2010 року (ФОТО)
14

Фото: REUTERS

У середу, 17 листопада, збірна України з футболу провела черговий контрольний поєдинок в рамках підготовки до чемпіонату Європи в 2012 році. Суперником команди Юрія Калитвинцева була збірна Швейцарії.

Матч пройшов з помітною перевагою господарів поля. У першому таймі підопічні Хітцфельда завдали декілька небезпечних ударів, але впевнену гру продемонстрував голкіпер України Андрій П'ятов. Однак на 40-й хвилині і він не зміг допомогти після удару Олександра Фрая зі штрафного.

Друга половина гри почалася з голу у виконанні української команди. Алієв пробив штрафний, а м'яч від Ярмоленка влетів у сітку. На 62-й хвилині Фрай зумів зробити дубль після чергової помилки оборони збірної України, проте нічию для жовто-синіх приніс удар Коноплянки з дальньої дистанції.

Товариський матч

Швейцарія - Україна - 2:2

Голи: Фрай (40,); Фрай (62) - Ярмоленко (48); Коноплянка (75)

Швейцарія: Вольфі - Ліхтштайнер (Фон Берген, 72), Джуру, Аффольтер, Циглер, Швеглер (Костанцо, 66), Інлер (Фернандес, 46), Штокер (Деген, 85), Барнетта (Шакірі, 46), Якін, Фрай ( Бен Халіфа, 76)

Тренер: Отмар Хітцфельд

Україна: П'ятов - Федецький, Чигринський, Ракицький, Мандзюк - Тимощук, Михалик (Степаненко, 64), Алієв, Коноплянка (Морозюк, 87), Ярмоленко (Олійник, 74) - Девіч (Мілевський, 46)

В.о. головного тренера: Юрій Калитвинцев

Попередження: Тимощук (2), Михалик (13); Алієв (42)

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграла останній матч 2010 року (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі