понеділок, 22 листопада 2010 13:08

Зарплата Ліппі в збірній України складе 7,5 млн євро на рік - ЗМІ

Зарплата Ліппі в збірній України складе 7,5 млн євро на рік - ЗМІ

La Gazzetta dello Sport стверджує, що колишній головний тренер збірної Італії Марчелло Ліппі, який побував минулої середи в Женеві на товариському матчі Швейцарія - Україна, провів перед цією грою переговори з президентом ФФУ Григорієм Суркісом.

За даними газети, 62-річному фахівцеві запропоновано очолити українську збірну до кінця чемпіонату Європи 2012 року (у фінальний турнір вона, нагадаємо, потрапляє без відбору). При цьому, якщо Україна дійде до півфіналу, контракт можуть продовжити мінімум на два роки.

Очікується, що італійський тренер отримуватиме на рік близько 7,5 млн євро плюс преміальні. Сумніви у Ліппі, який пообіцяв дати відповідь найближчим часом, нібито викликав пункт у проекті контракту, що зобов'язує його проводити на Україну 182 дні на рік.

Якщо угода буде підписана, на новій посаді він дебютує вже в лютому 2011 року на Кіпрі, де українська збірна візьме участь у турнірі. Юрій Калитвинцев, який працював з командою після відставки Мирона Маркевича, швидше за все, стане асистентом італійця.

La Gazzetta dello Sport допускає, що після Euro-2012 посаду помічника Ліппі, а при певних розкладах і головного тренера збірної України, займе її нинішній капітан 34-річний Андрій Шевченко, який оголосив про намір завершити після цього турніру ігрову кар'єру.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «Зарплата Ліппі в збірній України складе 7,5 млн євро на рік - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі