Ексклюзиви
четвер, 18 листопада 2010 17:31

"Я з Ліппі не зустрічався" - Суркіс

"Я з Ліппі не зустрічався" - Суркіс

Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс не зустрічався з відомим італійським тренером Марчелло Ліппі і не пропонував йому очолити йому збірну Україну.

Про це президент ФФУ заявив РБК-Спорт, відповідаючи на питання про те, чи відповідає дійсності інформація, поширювана італійськими ЗМІ, щодо їх зустрічі в середу в Женеві.

"Я не можу коментувати те, чого не було. Я з Ліппі не зустрічався. Я бачив його присутнім на матчі, але це не означає, що я з ним обговорював питання, пов'язані з його призначенням на посаду тренера збірної України", - сказав Суркіс .

Він підкреслив, що Юрій Калитвинцев поки залишається виконуючим обов'язки головного тренера національної команди. При цьому відзначив, що у нього є всі шанси позбутися приставки в.о.

Коментуючи результати і якість гри української збірної під керівництвом Калитвинцева, Суркіс зазначив:

"Товариські матчі - це майданчик для маневрів, експериментів, для визначення того, на кого можна розраховувати найближчим часом. Юрій Калитвинцев заявив, що експерименти в цьому році закінчуються, і з наступного року ми побачимо справжні контури збірної, а у мене немає підстав не вірити тренеру-професіоналу".

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про що відбулася в середу зустрічі між Суркісом і Ліппі, на якій нібито обговорювалися перспективи можливої співпраці.

Вчора збірна України провела останній товариський матч у 2010 р., зігравши внічию 2:2 з командою Швейцарії.

Зараз ви читаєте новину «"Я з Ліппі не зустрічався" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути