пʼятниця, 02 грудня 2011 16:37

Українки завоювали срібло на етапі Кубка світу з велотреку

Українки завоювали срібло на етапі Кубка світу з велотреку

Сьогодні, 2 грудня, в Калі (Колумбія) проходить другий етап Кубка світу з велотреку.

У перший день змагань разіграно сім комплектів нагород. В активі збірної України одне призове місце. У командному спринті у жінок Любов Шуліка та Олена Цос стали срібними призерами. У фіналі українки поступилися німкеням. У боротьбі за бронзу росіянки були сильнішими за голландок.

У командній гонці переслідування українки Світлана Галюк, Леся Калитовська і Любов Шуліка у фінал не пробилися, посівши у кваліфікації шосте місце. Перемогли британки, випередивши в головному фіналі суперниць з Нової Зеландії. Трійку призерів замкнули американки, які випередили спортсменок з Литви.

У змаганнях чоловіків українці Олександр Лобов, Максим Поліщук, Михайло Родіонов та Сергій Лагута в командній гонці переслідування в фінал не пробилися, посівши у кваліфікації 12-те місце. Перемогу здобули велосипедисти з Нової Зеландії.

Першенствували в перший день також німці в командному спринті, француз Франсуа Первіс - в гіті та іспанець Унай Еллоріага Зубаур - в гонці за очками.

Велотрек. Кубок світу. Другий етап. Калі (Колумбія), 2 грудня

Жінки. Командний спринт

1. Німеччина - 33,143

2. Україна (Любов Шуліка, Олена Цос) - 33,869

3. Росія - 33,207

Зараз ви читаєте новину «Українки завоювали срібло на етапі Кубка світу з велотреку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі