середа, 14 липня 2021 12:04

Україна виявилася сильнішою за Росію – Ракицький

Україна виявилася сильнішою за Росію – Ракицький
Ярослав Ракицький два роки не грає за збірну. Фото: "Зеніт"

Український захисник "Зеніту" Ярослав Ракицький оцінив виступ збірної України на Євро-202/21.

"Пощастило, коли виходили з групи. А вже зі шведами показали хороший футбол. Могли повести ще до вилучення, ніхто не закривався. З голландцями теж грали чудово. Македонців повністю переграли. З Австрією втомилися. Розумію хлопців, понад місяць у збірній, а психологія в такі моменти сильно вразлива. Хочеться побачити сім'ю. Але однаково молодці. Та й з Англією могли зіграти в красивий футбол. Нехай краще рахунок був би 4:1, 4:2. Але, може, перегоріли", - повідомляє "Чемпіонат".

"Швидкий гол завжди надломлює. І без того хлопці хвилювалися, а тут діставали вже на третій хвилині. Потрібно було забивати, але в думках сиділо, що пропустять ще. Не вважаю, що Англія на цьому турнірі - тактичні звірі. Проти них можна й потрібно було грати. Але в будь-якому випадку наша збірна - молодці. Сподіваюся, далі буде тільки краще.

У Малини зі спиною були проблеми, нещодавно зробили операцію. Грав через біль, справжній чоловік. Ярмолу переслідували травми, але своєю грою він усім стулив пельки. Він лідер збірної. Зіна провів гідний турнір. Якнайкраще, але завжди є, чого прагнути.

Не розумію, навіщо порівнювати збірні Росії та України. Різний стиль і футболісти. На сьогодні Україна виявилася сильнішою. Так це ще я не граю за збірну", - сказав Ракицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко включив Ракицького в команду мрії

Ярослав Ракицький перейшов у російський "Зеніт" у січні 2019 року. Відтоді головний тренер збірної Андрій Шевченко не викликає його в збірну. Ракицький відомий різкими висловлюваннями про Україну й Росію.

Зараз ви читаєте новину «Україна виявилася сильнішою за Росію – Ракицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі