четвер, 27 червня 2013 09:46

Вімблдон. Шарапова програла 131-й ракетці світу, Азаренко знялася зі змагань
10

Фото: Reuters

Марія Шарапова (3), поступилася в другому колі Вімблдону 131-й ракетці світу, 20-річній Мічел Ларчер де Бріту (Q) з Португалії з рахунком 3:6, 4:6. Таким чином, росіянка показала найгірший результат на турнірі Великого шолома з Australian Open-2010, коли в першому колі програла М

26-річна росіянка, яка тричі впала по ходу матчу, була незадоволена станом газону і після третього падіння залишала корт для отримання медичної допомоги.

Відзначимо також, що незважаючи на невдалий виступ, за підсумками турніру Шарапова змістить з другого рядка світового рейтингу Вікторію Азаренко. 23-річна білоруска - торішня півфіналістка Вімблдону - раніше знялася зі змагань через травму, отриману в першому матчі. Азаренко також виступила з критикою якості покриття кортів.

Найрейтинговішою тенісисткою в нижній частині сітки Вімблдону за підсумками середи залишилася чемпіонка-2011 Петра Квітова (8), яка вийшла в третє коло без боротьби після відмови Ярослави Шведової.

Також 26 червня турнір залишили сіяні Каролін Возняцкі і Ана Іванович. Дев'ята ракетка світу, 22-річна данка Каролін Возняцкі у другому колі Вімблдону за всіма статтями програла 196-й ракетці світу, 28-річній чешці Петрі Цетковській - 2:6, 2:6.

Возняцкі не змогла реалізувати жодного з шести наявних брейк-пойнтів. Каролін тричі помилялася на подачі. На рахунку Цетковської чотири брейки, один ейс і три подвійні помилки. Матч тривав 1 годину 15 хвилин.

А 12-я сіяна сербка Ана Іванович поступилася 66-й ракетці світу, 19-річній канадці Ежені Бушар - 3:6, 3:6.

Іванович зробила два брейки проти п'яти у Бушар. На рахунку Ани п'ять ейсів і три подвійні помилки. Ежені двічі помилялася на подачі. Зустріч між спортсменками тривала 1 годину 3 хвилини.

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон. Шарапова програла 131-й ракетці світу, Азаренко знялася зі змагань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі