четвер, 28 листопада 2013 13:36

УЄФА солідарно з ФІФА може покарати "Арену Львів"

УЄФА солідарно з ФІФА може покарати "Арену Львів"
"Арені Львів" знову можуть "закрутити гайки". Фото: afp.com

Апеляційна інстанція ФІФА залишила в силі санкції дисциплінарного комітету до України за мавпячі вигуки і прояви нацизму на вересневій грі з Сан-Марино, повідомляє "Сегодня".

Збірна зіграє при порожніх трибунах перший домашній матч відбору на російський ЧС-2018. А фартова "Арена Львів" дискваліфікована на весь період цієї ж кваліфікації.

Проте для наших уболівальників ці покарання прозвучали по-новому. Адже раніше повідомлялося, що "Арена Львів" не зможе приймати збірну, "починаючи від сьогодні". Тобто, дискваліфікація на відбіркові матчі Євро - 2016 також поширювалася. У вчорашньому ж рішенні ФІФА йдеться лише про відбір на ЧС-2018.

"Ні-ні, це покарання на відбір Євро - 2016 не поширюється, - сказали в прес-службі ФІФА. - Воно стосується виключно кваліфікації до ЧС- 2018".

Разом з тим на питання, чи не може тепер і УЄФА відсторонити "Арену Львів" від матчів під своєю егідою, джерело у ФФУ відповіло: "Враховуючи принцип солідарності, такий підхід не виключений".

Зараз у ФФУ чекають на мотиваційну частину рішення ФІФА. Після чого стане ясно, оскаржувати його в суді Лозанни чи ні.

Зараз ви читаєте новину «УЄФА солідарно з ФІФА може покарати "Арену Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі