вівторок, 26 листопада 2013 12:23

Сьогодні ФІФА розгляне апеляцію України

Сьогодні ФІФА розгляне апеляцію України

Сьогодні ФІФА розгляне апеляцію України з приводу санкцій, накладених внаслідок поведінки уболівальників на матчі відбіркового турніру до чемпіонату світу-2014 між збірними України і Сан-Марино. Нагадаємо, поєдинок відбувся у Львові на стадіоні "Арена -Львів" 6 вересня, повідомляє УНН.

"Федерація футболу України отримала повідомлення від ФІФА з приводу засідання Апеляційного комітету, яке пройде 26 листопада. На ньому розглядатиметься апеляційна скарга ФФУ на рішення дисциплінарного комітету ФІФА від 27 вересня про застосування санкцій щодо ФФУ за порушення вболівальниками правил поведінки під час матчу Україна - Сан-Марино на "Арені Львів", - сказано в повідомленні прес-служби Федерації футболу.

Нагадаємо, санкції ФІФА стосовно України були припинені після спільної подачі апеляції президентом ФФУ Анатолієм Коньковим і віце-президентом УЄФА Григорієм Суркісом.

Нагадаємо, згідно з рішенням ФІФА збірна України каралася проведенням домашнього матчу без глядачів і дискваліфікацією "Арени Львів" строком на п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні ФІФА розгляне апеляцію України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі