пʼятниця, 02 червня 2017 16:57

"У Реброва вже не залишилося емоцій, а Хацкевич може дати свіжий імпульс" - Андронов

"У Реброва вже не залишилося емоцій, а Хацкевич може дати свіжий імпульс" - Андронов
Андронов: "Причина невдалого сезону" Динамо "- втома Реброва". Фото: shahta.org

"Динамо" офіційно отримало нового головного тренера. Ним став знаменитий у минулому півзахисник команди Олександр Хацкевич. Біля керма "біло-синіх" він замінив Сергія Реброва, який не став продовжувати контракт із клубом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зберегти команду і бойовий дух" - Суркіс назвав головне завдання "Динамо"

"Причина невдалого сезону і, як наслідок, зміни на тренерському містку "Динамо"- елементарна втома Сергія Реброва, - коментує призначення відомий російський коментатор і журналіст телеканала Viasat Олексій Андронов, який є вболівальником київського "Динамо". - Для нього це був перший серйозний досвід, тим паче в тих умовах, в яких опинилася Україна. Два роки поспіль у Сергія все добре виходило - чемпіонство, вихід до групового раунду Ліги чемпіонів. Але, мабуть, сили не безмежні, після двох років роботи у нього не так багато залишалося емоцій, він вирішив відпочити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер і футболісти "Динамо" втомилися один від одного

Олександр Хацкевич - це більш, ніж гідна кандидатура. Тим більше, в умовах, коли клубу зараз не до іноземців. Славетний "динамівець", який має достатній тренерський досвід, зокрема з національною збірною. Незважаючи на роботу з командою Білорусі, він весь час жив в Україні, тримав руку на пульсі подій. Головне - він здатний вдихнути в команду свіжий імпульс, на щось подивитися, можливо, свіжішим поглядом. Сповідує досить компактний, сучасний футбол. Важливу роль гратиме його здатність знайти мову з командою.

Не знаю, як він разом з асистентами розподілять між собою обов'язки, а вони теж у нього досить досвідчені. З нинішнім тренерським штабом у команди є хороший шанс вибратися з кризи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мати думає, що в Україні всі бандерівці і їдять людей" - Хацкевич

За підсумками минулого сезону київське "Динамо" під керівництвом Сергія Реброва не виграло жодного трофею, здобувши лише срібні медалі чемпіонату України.

Зараз ви читаєте новину «"У Реброва вже не залишилося емоцій, а Хацкевич може дати свіжий імпульс" - Андронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі