понеділок, 11 січня 2010 08:31

У першому матчі Кубка Африканських націй команди забили вісім м"ячів (ВІДЕО)

У першому матчі Кубка Африканських націй команди забили вісім м"ячів (ВІДЕО)

Перший матч в рамках Кубка Африканських націй, який стартував 10 січня між збірними Анголи і Малі завершився внічию - 4:4. Про це повідомляє Associated Press.

Господарі турніру почали зустріч з атакуючих дій, а на 36 хвилині забили перший гол - відзначився ангольський нападаючий Флавіо. Шістьма хвилинами пізніше Флавіо оформив дубль, замкнувши передачу захисника Мабіни.

У другому таймі Ангола продовжила тиснути на ворота суперника, і на 67-ій хвилині Жілберту забив третій м"яч. Через сім хвилин форвард збірної Анголи Манушу, який виступає за іспанський "Реал Вальядолід", довів рахунок до розгромного, реалізувавши пенальті.

На 79-ій хвилині матчу, коли Ангола вела в рахунку з різницею в чотири м"ячі, футболістам Малі вдалося скоротити розрив - гол забив півзахисник збірної Малі та іспанської "Барселони" Сейду Кейта, який вийшов на заміну. Потім нападаючий Фредерік Кануте з "Севільї" забив другий м"яч у ворота Анголи, а вже в доданий час Малі вдалося зрівняти рахунок: удруге відзначився Кейта, а вирішальний гол забив Мустафа Ятабаре.

Ангола і Малі представляють групу A, де окрім них грають Алжир і Малаві. Матч між цими командами пройде в понеділок, 11 січня.

Відзначимо, що раніше через обстріл автобуса з футболістами з Кубка Африки знялася збірна Того. Ця команда, що потрапила на турнірі в групу із збірними Буркіна Фасо, Гани і Кот-д"Івуара, повинна була провести свій перший матч на турнірі 11 січня - проти команди Гани. Яким чином проходитимуть ігри в цій групі, поки не визначено.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У першому матчі Кубка Африканських націй команди забили вісім м"ячів (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі