неділя, 15 серпня 2021 11:47

Тренер "Бенфіки" прокоментував гру Яремчука

Тренер "Бенфіки" прокоментував гру Яремчука
Яремчук феєерично дебютував у чемпіонаті Португалії. Фото: "Бенфіка"

Тренер "Бенфіки" Жорже Жезус прокоментував гру українського нападника Романа Яремчука в матчі чемпіонату Португалії проти "Аруки". Українець забив гол і віддав гольову передачу. На ньому заробив червону картку воротар суперника.

"За цей період часу він показав, що йому не потрібно багато моментів для голу, і йому не потрібно багато можливостей, щоби зробити чудову передачу. Різниця між звичайними гравцями та нападниками є. Яремчук показав нам у ці хвилини, що він розуміє гру. Він номер 9, він нападник, бомбардир, і саме через ці якості ми його підписали.

Він дав мені зрозуміти, що я можу розраховувати на нього в наступних іграх. Поступово він краще починає розуміти партнерів. Для цього потрібно багато тренувань. Ми цим дуже задоволені. Він добре інтегрується, коли я замінив його, то він сказав мені, що не дуже втомився", - сказав Жезус.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яремчук забив гол і віддав пас в першому матчі чемпіонату Португалії

На старті сезону "Бенфіка" здобула чотири перемоги. Дві – в стартових матчах чемпіонату Португалії, а ще дві – в Лізі чемпіонів над московським "Спартаком". Яремчук прийшов до "Бенфіки" із бельгійського "Гента".

Зараз ви читаєте новину «Тренер "Бенфіки" прокоментував гру Яремчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі