пʼятниця, 12 серпня 2011 13:20

Теніс. Стаховський вибув з парних змагань у Монреалі

Теніс. Стаховський вибув з парних змагань у Монреалі

Український тенісист Сергій Стаховський завершив свої виступи на Мастерсі в Монреалі.

В о другому раунді парних змагань українсько-російська пара Стаховський Южний поступилася білорусько-канадському дуету Нестор/Мирний, посіяному під другим номером: 4-6 4-6.

Нагадаємо, в матчі першого раунду українсько-російська пара Стаховський Южний обіграла іспансько-французький дует Андухар/Монфіс: 6-3 7-5.

У той же час українка Ольга Савчук вийшла у півфінал парних змагань на турнірі ITF з призовим фондом 50 000 $ в Бронксі, США. У матчі другого раунду чесько-українська пара Хлавачкова/Савчук, посіяна під першим номером, обіграла сестер Плішкових з Чехії: 7-6 (6) 6-3. За вихід у фінал Андреа і Ольга посперечаються з китайським дуетом Хань/Лу.

А ще одна представниця України Єлизавета Янчук стала півфіналісткою парних змагань на 25-тисячнику в Версмолді. Німеччина. У чвертьфіналі українсько-італійська пара Янчук/Майр обіграла грузинсько-голландський дует Горгодзе/ван-дер-Меєт :7-6 (5) 6-4.

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Стаховський вибув з парних змагань у Монреалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі