середа, 04 квітня 2012 09:57

Теніс. Катерина Бондаренко не пройшла Звонарьову у другому раунді Чарльстона

Теніс. Катерина Бондаренко не пройшла Звонарьову у другому раунді Чарльстона
Катерина Бондаренко не змогла зупинити Віру Звонарьову. Фото: sportonline.ua

3 квітня в Чарльстоні (США) на турнірі WTA категорії Premier Family Circle Cup на відкритих кортах (грунт) з призовим фондом $ 740,000 в одиночному розряді проходили матчі другого кола.

66-й номер світового рейтингу 25-річна українка Катерина Бондаренко не зуміла подолати бар'єр другого кола в особі дев'ятої ракетки світу, 27-річної росіянки Віри Звонарьової, посіяної під 4-м номером. Катерина зазнала розгромної поразки у двох партіях з рахунком 1:6, 1:6.

Матч тривав всього 50 хвилин. Катерина не змогла заробити жодного брейк-пойнту, в той час як Звонарьова зробила п'ять брейків. Українка один раз подала навиліт і припустилася 6 подвійних помилок, росіянка навиліт не подавала і зробила одну подвійну. Це була третя зустріч тенісисток і поки в активі українки немає жодної перемоги.

За вихід в ? фіналу Віра Звонарьова (4) зіграє проти найсильнішої в матчі Люсі Градецька (Чехія) - Стафані Фегель (Швейцарія, Q).

Теніс. WTA. Family Circle Cup. Чарльстон (США). Відкриті корти (грунт). Призовий фонд $ 740,000. 56 учасниць.

Друге коло

Віра Звонарьова (Росія, 4) - Катерина Бондаренко (Україна) - 6:1, 6:1

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Катерина Бондаренко не пройшла Звонарьову у другому раунді Чарльстона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі