субота, 24 березня 2012 10:47

Катерина Бондаренко поступилася Хантуховій на турнірі в Маямі

Катерина Бондаренко поступилася Хантуховій на турнірі в Маямі
Катерина Бондаренко пробилася в основну сітку змагань через кваліфікацію ФОТО:AFP

У ніч на 24 березня у Маямі (США) на турнірі WTA категорії Premier Sony Ericsson Open на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 4,828,050 в одиночному розряді проходили матчі другого кола.

75-а ракетка світу 25-річна українка Катерина Бондаренко, що пробилася в основну сітку змагань через кваліфікацію, не змогла подолати бар'єр другого кола в особі 19-го номера світового рейтингу 28-річної словачки Даніели Хантухової. У впертій боротьбі Катерина поступилася в трьох сетах з рахунком 7:6 (4), 2:6, 6:7 (4).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теніс. Бубка без проблем подолав перший раунд Майамі

Тенісистки провели на корті 2 години 23 хвилини. Катерина реалізувала 11 з 14 своїх брейк-пойнтів, Хантухова - 13 з 24. Українка жодного разу не подала навиліт і допустила 23 подвійних помилки, у її суперниці 1 ейс і 8 подвійних. Це була четверта перемога Даніели в чотирьох зустрічах з українкою.

У третьому колі суперницею Даніели Хантухової буде сербська тенісистка Ана Іванович, яка була сильнішою від Вані Кінг - 6:2, 7:6.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Теніс. Катерина Бондаренко обіграла Радванську і вийшла до другого раунду Майамі

Теніс. WTA Sony Ericsson Open. Майамі (США). Відкриті корти (хард). Призовий фонд $ 4,828,050. 96 учасниць.

Друге коло

Даніела Хантухова (Словаччина, 20) - Катерина Бондаренко (Україна, Q) - 6:7, 6:2, 7:6

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бондаренко поступилася Хантуховій на турнірі в Маямі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі