четвер, 09 червня 2011 15:39

Талісмана футбольного клубу звільнили за еротичну фотосесію

Талісмана футбольного клубу звільнили за еротичну фотосесію

Боси футбольного клубу "Донкастер" звільнили жінку, яка працювала талісманом клубу - собакою Донні. Причиною розлучення з Трейсі Чендлер послужила її відверта фотосесія.

На думку ради директорів, це погіршило імідж клубу.

"Я не можу повірити в те, що сталося, - сказала Трейсі, яка є перукарем, в інтерв'ю The Sun. - Їх рішення привело мене в лють. Я працювала в поті чола в ролі талісмана, причому, безкоштовно. Я навіть втратила гроші через цю роботу, оскільки довелося менше ходити на свою основну роботу. Але я любила її і була щаслива".

"Вони говорять, що я зганьбила клуб, - продовжила Чендлер. - Мабуть, вони забули, що не так давно ряд гравців команди знялися оголеними для календаря".

За словами Трейсі, вона зробила цей вчинок не через якуюсь примху, а просто хотіла звернути увагу громадськості до проблеми дітей і зібрати грошей для дитячого будинку.

"Я спустошена, тому що всього лише хотіла зібрати гроші на благодійність. Я відвідувала лікарні, школи, дітей-інвалідів у костюмі собаки Донні, уявляючи, тим самим, клуб... Чому я не можу роздягтися заради благодійності? Адже це моє тіло".

Зараз ви читаєте новину «Талісмана футбольного клубу звільнили за еротичну фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі