середа, 31 березня 2010 16:57

Лобода роздяглась для фотосесії із "самогубцем" (ФОТО)
11

Співаки Світлана Лобода і колишній "фабрикант" Макс Барських оголились в провокаційній фотосесії для чоловічого журналу XXL.

Відверта фотосесія називається "Небезпечні зв"язки".


Фото-стилістика зйомки: їжа з МакДональдс, віскі, сигарети, спрага, ласки, еротизм і пристрасть.

У грудні 2008 року Барських зробив спробу суїциду прямо на сцені під час гала-концерту Фабрики зірок-2, який відбувся в Палаці Україна в Києві.

Барських вийшов на сцену, щоб виконати одну зі своїх пісень. Він оголосив, що присвячує пісню дівчині, яку полюбив, - Світлані.

У самий розпал свого виступу, хлопець дістав з кишені ніж і почав різати собі вени.

"Цей вчинок я зробив заради Світлани Лободи", - сказав він.

Тоді Лобода назвала цей вчинок юнацьким максималізмом і вибачилася перед батьками свого шанувальника.

"У Арені ми святкували день народження Бориса Апреля. Максим намагався приставати до мене. Я йому сказала: "Малюк, відпочивай", - розповіла вона.

Причиною такого вчинку співака послугував нібито ляпас від Лободи.

Пізніше їхні стосунки потеплішали. Перед вильотом екс-ВІА Гри на конкурс Євробачення-2009 Барських прийшов її провести. Він підніс Лободі хрест-амулет і квіти, ставши на коліна. За це був удостоєний поцілунку в щічку.

Продовженням інтриги відносин Лобода & Барських стане вихід дуетної пісні "Серце б"ється" і незабаром відеокліпу від Алана Бадоєва. Режисер обіцяє, що кліп буде не менш скандальним, відвертим і високобюджетним.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Лобода роздяглась для фотосесії із "самогубцем" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі