пʼятниця, 04 вересня 2020 09:23

"Ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротах" - Зінченко прокоментував переможний гол у ворота Швейцарії

"Ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротах" - Зінченко прокоментував переможний гол у ворота Швейцарії
Олександр Зінченко записав на свій рахунок переможний гол. Фото: УАФ

Півзахисник збірної України Олександр Зінченко прокоментував перемогу над Швейцарією у першому турі Ліги Націй.

За словами гравця "Ман Сіті", суперник створив чимало проблем українцям, а його переможний гол не був випадковим.

"Хотілося б усіх привітати з перемогою. Заслужені три очки. Двояке почуття, насправді ... Багато не зробили того, що планували, але треба віддати належне збірній Швейцарії. Вона дійсно показала свій рівень.

Знали, наскільки агресивно вони будуть діяти. Таке відчуття ніби грали не в п'ять захисників, а в три й не знаю скільки нападників. Завжди відчувався гравець за спиною. Вони не давали взагалі ніякого простору, з чим у нас виникли проблеми в першому таймі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна перемогла Швейцарію

Це була установка тренера. Довелося робити багато чорнової роботи в середині поля. Враження, ніби в першому таймі здавав тест йо-йо. Можна сказати, що в епізоді з першим голом десь не добіг, бо важко було грати в такому темпі весь перший тайм. Вважаю, що проблеми у нас є. Є над чим працювати.

Зараз я можу зізнатися, що в першому голі за "Сіті" я подавав, але зараз ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротах", - сказав Зінченко в коментарі телеканалу "Футбол".

В першому турі Ліги Націй збірна України перемогла Швейцарію -2:1. Переможний гол записав на свій рахунок Олександр Зінченко.

Зараз ви читаєте новину «"Ставлю всі свої нові зуби, що бив по воротах" - Зінченко прокоментував переможний гол у ворота Швейцарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі