неділя, 22 вересня 2024 11:45

Олександр Усик прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа

Олександр Усик прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа
Олександр Усик прокоментував перемогу Даніеля Дюбуа над Ентоні Джошуа. Фото: Getty Images

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, WBC та IBO в надважкій вазі Олександр Усик зізнався, що очікував перемоги Ентоні Джошуа.

Олександр наживо стежив за боєм на арені Вемблі в Лондоні, результат поєдинку став для нього несподіванкою, розповів у Twitter.

"Це бокс. Для мене це було несподіванкою, я очікував, що Ентоні переможе", - прокоментував Усик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поєдинок Джошуа - Дюбуа: де і коли дивитися

Даніель Дюбуа нокаутував Джошуа у п'ятому раунді. Перед цим Ентоні тричі побував у нокдауні - у першому, третьому та четвертому раундах.

Для Дюбуа це був перший у кар'єрі захист звання чемпіона світу. Він залишається володарем одного з чотирьох головних поясів у хевівейті. Інші три титули (WBA, WBO, WBC) належать Усику.

Наразі у списку Дюбуа 22 перемоги, та дві поразки, яких він зазнав від Усика та свого співвітчизника Джо Джойса. Ентоні Джошуа зазнав четвертої поразки в кар'єрі.

Джошуа сенсаційно програв Дюбуа поєдинок за титул Міжнародної федерації боксу (IBF) у суперважкій вазі. Бій завершився нокаутом у п'ятому раунді.

Поєдинок відбувся 21 вересня на стадіоні Вемблі у Лондоні. Боксери вийшли у ринг близько 00:00 за київським часом. На арені було приблизно 96 тис. глядачів.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Усик прокоментував перемогу Дюбуа над Джошуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі