четвер, 07 березня 2013 08:57

Стаховський не зміг пробитися в основну сітку турніру в Індіан-Уеллсі

Стаховський не зміг пробитися в основну сітку турніру в Індіан-Уеллсі
Сергій Стаховський поступився у двох сетах німцеві Міші Звєреву ФОТО: gotennis.ru

З 7 по 17 березня в Індіан-Уеллсі (США) пройде великий турнір АТР на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 4.330.625. У ніч на 7 березня проходять матчі фінального раунду кваліфікації.

27-річний український тенісист Сергій Стаховський, який займає у світовому рейтингу 108-е місце не зміг пробитися в основні змагання. Стаховський програв у двох сетах 144-му номеру рейтингу АТР, 25-річному німцеві Міші Звєрєву з рахунком 4:6, 0:6.

Зустріч тривала 1 годину 4 хвилини. Сергій виграв один гейм на прийомі і програв п'ять на своїй подачі. На його рахунку один ейс і одна подвійна помилка. Звєрєв двічі подав навиліт і тричі помилився на подачі. Тепер рахунок їх особистих зустрічей став 3:1 на користь німця.

Нагадаємо, у першому раунді кваліфікації завершили свій виступ Ілля Марченко та Іван Сергєєв.

Таким чином, в основній сітці турніру тільки один українець - Олександр Долгополов, який, отримавши 22-й номер посіву, буде стартувати в другому колі. Його першим суперником стане переможець матчу Сантьяго Хіральда (Колумбія) - Карлос Берлок (Аргентина).

Зараз ви читаєте новину «Стаховський не зміг пробитися в основну сітку турніру в Індіан-Уеллсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі