вівторок, 07 червня 2011 15:20

Спаринг партнером Хея стала "копія" Кличка

Спаринг партнером Хея стала "копія" Кличка

Британський боксер-важкоатлет Девід Хей найняв у спаринг-партнери свого співвітчизника Девіда Прайса - бронзового призера Олімпіади-2008. В даний час Хей готується до бою з Володимиром Кличком, а Прайс вважається боксером, який найкраще може "копіювати" українця та його старшого брата Віталія, повідомляє інтернет-видання BoxingScene.com.

Відзначається, що майже всі суперники братів Кличків запрошують у свій тренувальний табір Прайса (його зріст - 203 сантиметри). Він вже провів два тренувальних поєдинки з Хеєм.

Прайс, якому 6 липня виповниться 28 років, на Олімпіаді в Пекіні виступав у категорії понад 91 кілограм. Дійшовши до півфіналу, він завоював бронзову медаль. У 1/8 фіналу Прайс переміг росіянина Ісламу Тімурзіева.

У 2009 році британець почав професійну кар'єру. У десяти боях він здобув десять перемог (вісім з них - нокаутом). 11 червня на Прайса чекає бій з Джоном Макдермоттом за звання офіційного претендента на титул чемпіона Великобританії.

Бій Кличко - Хей відбудеться 2 липня в Гамбурзі. Кличко захищатиме титули IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), а Хей - титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Зараз ви читаєте новину «Спаринг партнером Хея стала "копія" Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі