середа, 27 квітня 2011 14:01

Хей назвав Кличків убивцями важкої ваги

Хей назвав Кличків убивцями важкої ваги

Британський боксер-важковаговик Девід Хей звинуватив українських братів Віталія та Володимира Кличків у вбивстві важкої ваги. Хей, який 2 липня проведе бій проти Володимира Кличка (молодшого з братів), пообіцяв врятувати найпрестижнішу вагову категорію професійного боксу, пише американська газета New York Post.

26 квітня Хей і Кличко-молодший зустрілися на спеціальному обіді у Нью-Йорку, присвяченому їх липневому бою. Хей назвав українця нудним боксером. Британець краще дивитиметься, як сохне фарба, ніж бої Кличків.

За словами британця, багато вболівальників хочуть, що хто-небудь нокаутував Кличка, тому що після цього бої у важкій вазі стануть цікавішими. Хей заявив, що саме він буде тим боксером, який відправить Кличка в нокаут.

Кличко сказав, зокрема, що він досі побоюється, що Хей, незважаючи на підписаний контракт, не вийде на ринг. У 2009 році британець підписав угоду на бій спочатку з Володимиром, а потім з Віталієм Кличком, але обидва рази відмовився від поєдинку.

Бій Кличко - Хей пройде 2 липня в Гамбурзі. На кону стоятимуть титули чемпіона світу за версіями IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація), які належать українцеві, а також титул WBA (Всесвітня боксерська асоціація), яким володіє Хей.

Зараз ви читаєте новину «Хей назвав Кличків убивцями важкої ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі