пʼятниця, 29 квітня 2011 10:05

Валуєв вважає, що бій Кличко-Хей не відбудеться

Валуєв вважає, що бій Кличко-Хей не відбудеться

Російський суперважковаговик Микола Валуєв впевнений, що об'єднувальний бій між українцем Володимиром Кличком і з британцем Давидом Хеєм, запланований на початок липня, не відбудеться.

Про це він розповів в інтерв'ю Ruslife.eu.

"Вважаю, що цей бій не відбудеться, в тому числі з фінансових причин, - вважає Микола Валуєв. - Девід Хей чудово розуміє небезпеку становища. З Кличком він погодиться боксувати тільки на дуже вигідних для нього умовах. Британець чудово розуміє, що це може бути його останній бій у ранзі чемпіона світу".

У своїх інтерв'ю брати Клички і Хей неодноразово згадували, що з британцем може битися і старший з братів-чемпіонів - Віталій. Однак Микола Валуєв вважає, що чемпіонові світу за версією WBC не варто робити гучних заяв про бій з британцем. На думку Валуєва, британський чемпіон помітно перевершує українця у швидкості.

Нагадаємо, що Девіду Хею влітку належить провести поєдинок проти Володимира Кличка. Бій відбудеться в німецькому Гамбурзі 2 липня.

У свою чергу Кличко-молодший побоюється, що британський боксер може знову відмовитися виходити проти нього на ринг, як це він зробив у 2009 році.

Зараз ви читаєте новину «Валуєв вважає, що бій Кличко-Хей не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі