вівторок, 26 квітня 2011 17:58

"Я нокаутував 49 суперників, і Девід Хей займе п'ятидесятий рядок у цьому списку" - Володимир Кличко

"Я нокаутував 49 суперників, і Девід Хей займе п'ятидесятий рядок у цьому списку" - Володимир Кличко

Чемпіон WBO і IBF у суперважкій вазі Володимир Кличко вважає володаря титулу WBA в цій вазі Девіда Хея серйозним суперником, який зробить все, щоб досягти перемоги в призначеному на 2 липня об'єднавчому двобої.

Однак цього буде недостатньо, і Хей стане п'ятидесятим за рахунком боксером, нокаутованим Кличком.

"Я нокаутував 49 суперників, і Девід Хей займе п'ятидесятий рядок у цьому списку, - цитує Кличка CNN. - C нетерпінням чекаю цього, на ринзі мене чекає важке завдання.

Він спробує взяти гору з допомогою своєї стратегії, психологічного і фізичного тиску, і я готовий до цього, тому що я справжній професійний спортсмен, і вже давно займаюся цим. Мені подобається, коли мені кидають виклик".

За словами Володимира Кличка, Хей - це остання перешкода на шляху братів Кличків до об'єднання всіх титулів у суперважкій вазі, і поразка ніяк не входить в його плани.

"Поразка навіть не розглядається - ми з Віталієм об'єднаємо всі пояси, - заявив Володимир. - Хей швидкий, і його послужний список говорить сам за себе. Він здобув багато перемог нокаутом, і я не буду недооцінювати його швидкість або ударну міць. Останні п'ятнадцять років я займаюся боксом, і провів уже майже шістдесят боїв. Я точно знаю, чого очікувати від кожного свого суперника".

Не погодився Кличко і з тим, що проведення поєдинку в Німеччині дає йому якусь перевагу. "Це не така вже перевага, тому що ринг однаковий скрізь - чотири кути, рефері і твій суперник. Все залежить від того, як ти боксуєш, і як дотримуєшся свого плану і тактики на бій", - сказав Кличко.

Нагадаємо, що поєдинок між Володимиром Кличком і Девідом Хеєм відбудеться 2 липня в німецькому Гамбурзі.

Зараз ви читаєте новину «"Я нокаутував 49 суперників, і Девід Хей займе п'ятидесятий рядок у цьому списку" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі