середа, 02 березня 2022 13:41

Шотландія готова перенести матч плейоф ЧС-2022 з Україною

Шотландія готова перенести матч плейоф ЧС-2022 з Україною
Футбольна спільнота підтримує Україну. Фото: EPA

Наразі є невизначеність, чи зможе збірна України з футболу зіграти у Шотландії матч плейоф за вихід на чемпіонат світу 2022 року.

Шотландська футбольна асоціація підтримала нашу країну та готова задовольнити будь-які домовленості, які б дозволили провести цю зустріч, стверджує Guardian.

Офіційної пропозиції перенести матч не було, і всі сторони розуміють, що будь-яке перенесення не гарантує проведення матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готовий допомогти своїй державі" - головний тренер збірної України Петраков

Рішення про те, чи відбудеться матч у заплановану дату, має бути прийняте до кінця цього тижня.

"Ми продовжуємо вести діалог з УЄФА та ФІФА щодо матчу плейоф ЧС-2022 і запропонували якнайкраще підтримати підготовку наших українських колег у цих неймовірно складних обставинах", - йдеться у зверненні Шотландської футбольної асоціації.

Після вторгнення РФ на територію України більшість футболістів нашої збірної перебувають удома. Винятками є тільки ті гравців, котрі виступають у європейських чемпіонатах.

Матч Шотландія - Україна запланований на 24 березня. Переможець цього поєдинку зіграє з переможцем пари Австрія - Уельс за право поїхати на чемпіонат світу.

УЄФА та ФІФА виключили збірну Росії та російські клуби з усіх змагань.

Зараз ви читаєте новину «Шотландія готова перенести матч плейоф ЧС-2022 з Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі