четвер, 24 лютого 2022 23:20

"Готовий допомогти своїй державі" - головний тренер збірної України Петраков

"Готовий допомогти своїй державі" - головний тренер збірної України Петраков
Олександр Петраков. Фото: УАФ

Головний тренер збірної України з футболу Олександр Петраков та гравці національної команди звернулися до співвітчизників.

Текст опубліковано на офіційному сайті Української асоціації футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Stop war" - європейські футбольні клуби підтримують Україну

"Дорогі браття-українці! У цей складний час ми маємо бути згуртовані, підтримувати один одного і вірити в нашу армію і нашу державу. Ми на своїй українській землі, і нам нічого боятися!

Мені 64 роки, я все своє життя мешкаю в Києві, я зараз тут, нікуди не їду, і чим зможу і вмію, готовий допомогти своїй державі. Спорт у такі моменти відходить на другий план: головне - це життя, мир, спокій людей. Але я вірю, що після нашої швидкої перемоги ми продовжимо підготовку до вирішальних матчів національної команди України у плейоф чемпіонату світу.

Ми - це вся збірна, всі хлопці, які завжди пишаються тим, що презентують на футбольному полі велику націю! Ми не опускаємо руки, ми всі думаємо про Україну і живемо Україною! Слава Україні!" - йдеться у зверненні.

Президент Росії Володимир Путін близько 4:00 24 лютого розв'язав повномасштабну війну Росії проти України.

Олександр Петраков очолив збірну України 18 серпня 2021-го. Повноцінним головним тренером став у листопаді торік.

Зараз ви читаєте новину «"Готовий допомогти своїй державі" - головний тренер збірної України Петраков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі