вівторок, 31 січня 2012 18:45

"Сокіл" підписав контракт з екс-динамівцем Москви

"Сокіл" підписав контракт з екс-динамівцем Москви

У заключний день трансферного вікна чемпіонату ПХЛ київський "Сокіл" підписав контракт з 35-річним російським нападником Олександром Харитоновим.

Зазначимо, що раніше Харитонов в різний час виступав у московському "Динамо" разом з Вадимом Шахрайчуком і Андрієм Николишиним.

Олександр Харитонов. Народився 30.03.1976 в Москві. Нападаючий. Зріст 175 см, вага 87 кг. Заслужений майстер спорту. Вихованець школи "Динамо". Виступав за клуби: "Динамо" М, "Тампа-Бей Лайтнінг", "Нью-Йорк Айлендерс", "Бриджпорт Саунд Тайгерс" (АХЛ), "Авангард", "Торпедо", "Сибір", "Рубін". У НХЛ провів 71 матч, набравши в них 22 (7 +15) очки.

Дворазовий чемпіон Росії, володар Кубка європейських чемпіонів, володар Кубка Братини-2011 (ВХЛ). За збірну Росії виступав на 5 чемпіонатах світу. Учасник Олімпійських Ігор-2006. Дворазовий бронзовий призер ЧС. Дворазовий переможець Євротуру.

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" підписав контракт з екс-динамівцем Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі