субота, 17 квітня 2010 16:58

Скоулз приніс перемогу "МЮ" в дербі в доданий час

Скоулз приніс перемогу "МЮ" в дербі в доданий час

У дербі "Манчестер Юнайтед" переміг "Манчестер Сіті" завдяки голу ветерана Поула Скоулза на 3-й останній хвилині доданого часу - 1:0.

Гра на "Сіті оф Манчестер" мала доленосне значення для обох команд. Підопічні Фергюсона ще не втратили шансів на чемпіонство, а команда Манчіні веде відчайдушну боротьбу з "Тоттенхемом" за місце в "зоні" Ліги чемпіонів. А про принциповість між клубами взагалі промовчимо.

Підсумковий рахунок 0:0 задовольнив би лише конкурентів. Але "МЮ" думав інакше і на останній хвилині доданого часу Скоулз приніс перемогу своїй команді. У стилі команди Фергюсона.

Англія. Прем"єр-ліга.

35-й тур

"Манчестер Сіті" - "Манчестер Юнайтед" - 0:1 (0:0)

Гол: Скоулз (90 +3)

"МС": Гівен, Онуоха, Компані, Туре, Брідж, Н. де Йонг, Беррі, Джонсон (Вієйра, 65), Белламі, Тевес, Адебайор (Райт-Філліпс, 75)

"МЮ": ван дер Сар, Г. Невілл, Відіч, Дж. Еванс, Евра, Флетчер, Скоулз, Д. Гібсон (Нані, 59), Гіггз, Валенсія (Обертан, 80), Руні (Бербатов, 75).

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Скоулз приніс перемогу "МЮ" в дербі в доданий час». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі