пʼятниця, 16 квітня 2010 10:40

Руні може четвертий раз поспіль стати кращим гравцем року

Руні може четвертий раз поспіль стати кращим гравцем року

Форвард "Манчестер Юнайтед" Уейн Руні, який проводить блискучий сезон, забивши 34 голи, і будучи претендентом на "Золоту бутсу", кращому бомбардирові Прем"єр-Ліги, номінований на призи відразу в двох номінаціях-"Кращий гравець року" і "Кращий молодий гравець року ", - інформує офіційний сайт Асоціації Професійних Футболістів Англії.

Ось хто увійшов до списків номінантів на ці нагороди:

"Кращий гравець Року": Карлос Тевес (Манчестер Сіті), Сеск Фабрегас (Арсенал), Дідьє Дрогба (Челсі), Уейн Руні (Манчестер Юнайтед).

"Кращий молодий гравець року": Сеск Фабрегас (Арсенал), Джейс Мілнер (Астон Вілла), Джо Харт (Бірмінгем), Уейн Руні (Манчестер Юнайтед).

Руні може стати четвертим поспіль гравцем "Манчестер Юнайтед", який ставав володарем призу "Кращому гравцеві року" слідом за Кріштіану Роналду (2007, 2008) та Райаном Гіггзом (2009).

Поява Руні в списку номінантів на приз "Кращому молодому гравцеві року", може багатьох здивувати, оскільки ця нагорода вручається футболістам до 23 років, але саме стільки було Уейну на початок сезону 2009-10.

За матеріалами terrikon

Зараз ви читаєте новину «Руні може четвертий раз поспіль стати кращим гравцем року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі