вівторок, 16 січня 2007 13:55

Шевченко змусить Моурінью піти з "Челсі"

 

Нападаючий "Челсі" Андрій Шевченко, 30 років, визнав, що головний тренер команди Жозе Моурінью готовий піти у відставку через нього, повідомляє Кореспондент.

- Останні події засвідчили моє непорозуміння з головним тренером клубу. Вирішити ці непорозуміння може тільки керівництво, - заявив Шевченко.

У двох останніх матчах найкращий футболіст Європи-2004 не потрапляв навіть у заявку "Челсі". За офіційною інформацією, у Шеви травма. За неофіційною - він потерпає від суперечки Моурінью з власником клубу Романом Абрамовичем. Абрамович незадоволений тим, що його друг Шевченко, якого він влітку купив у "Мілана" за 30 млн. фунтів стерлінгів, не потрапляє до основного складу свого клубу.

З приходом Шевченко Абрамович почав робити те, чого ніколи собі не дозволяв - наполіг, щоб Шева постійно виходив у "основі". Моурінью, на початку сезону, робив усе, щоб допомогти українцеві адаптуватися у новій команді. Не зважаючи на бліду гру форварда, упродовж осені, він постійно виходив у старотовому складі. Але ближче до зими не безмежний терпець Моурінью, блискуча форма Дрогба та уміння Роббена забивати вирішальні м"ячі, призвели до втрати Шевою своїх позицій і невдоволення Абрамовича.

Контракт Шеви з "Челсі" закінчується влітку 2010-го року. Тоді ж спливає термін угоди Моурінью. Але не виключено, що португальський тренер, який працює в "Челсі" два з половиною роки, змінить місце роботи раніше.

Зараз ви читаєте новину «Шевченко змусить Моурінью піти з "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі