середа, 30 грудня 2009 12:40

Шевченко обрав для відпочинку острів на Карибах (ФОТО)
5

Фото: Canal sports

У період зимового міжсезоння і відпусток нападаючий "Динамо" Андрій Шевченко не втрачає дарма час. У ці дні родина Шевченка проводить незабутній відпочинок на острові Барбадос.

Щоправда, після останньої гри з "Таврією" Андрію довелося трохи затриматися в Києві наздогнати сім"ю в Лондоні футболіст зміг лише через пару днів. Андрій не міг відмовити Григорію Суркісу і Мішелю Платіні, щоб взяти участь в офіційному представленні лого Євро-2012 на Михайлівській площі в Києві.

Після кількох днів у Лондоні, де Шевченко знову зміг пограти в улюблений гольф, футболіст разом з дружиною та дітьми взяли курс на Карибські острови. Острів Барбадос полюбився українцю і його родині вже давно: торік, наприклад, Андрій теж провів там весь передноворічний тиждень, граючи на пляжі в футбол маленьким м"ячем з синами Джорданом та Крістіаном.

Що цікаво, як повідомляють бельгійські ЗМІ, цього разу для розваг з дітьми Шева вибрав м"яч для американського футболу. Дружина Крістен тим часом засмагала на пляжі і милувалася, як граються діти з татом. Сам футболіст, незважаючи на віддаленість від цивілізації, все одно намагався конспіруватися: він був у чорних шортах, чорній кепці і сонцезахисних окулярах. Однак і там папараці Canal sports знайшли його.

Не дуже далеко від Шевченка на екзотичних островах любить проводити час і власник "Челсі", російський мільярдер Роман Абрамович. Перед католицьким Різдвом колишній бос футболіста придбав собі там віллу за 54 млн. фунтів. Маєток розміром у 70 акрів знаходиться на ексклюзивному, як повідомляє Daily Mail, острівці Сетн-Бартс.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «Шевченко обрав для відпочинку острів на Карибах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі