пʼятниця, 25 грудня 2009 10:24

"Після повернення в "Динамо" не пропустив жодного тренування" - Шевченко

"Після повернення в "Динамо" не пропустив жодного тренування" - Шевченко

Гравець київського "Динамо" Андрій Шевченко в інтерв"ю газеті "Спорт-Экспресс" розповів про свої враження від повернення в команду після 10-річної відсутності.

"Я повернув хороші ігрові кондиції, знову насолоджуюся футболом. Це дуже важливо. Відчував себе своєю ж тінню через проблеми зі спиною. Травма не дозволяла мені працювати в повну силу і грати на моєму звичному рівні", - сказав він.

"З моменту повернення до Києва я не пропустив жодного матчу і, якщо не помиляюся, навіть жодного тренування. Відчуття м"яча знову зі мною. А регулярна ігрова практика допомогла повернути швидкість. Єдине, чого тепер не вистачає, так це трохи успіху", - відзначив футболіст.

"Валерій Газзаєв вимагає грати в потужній і агресивній манері. Він дає мені інструкції, я прагну слідувати їм на полі. Знаю, що деколи займаю невірні позиції, але загалом ситуація не така вже погана. У перших матчах довелося важко, відчував, що мої фізичні кондиції далекі від оптимальних. Але з того часу я додав. Восени знайшов другу свіжість", - підкреслив Шевченко.

"Мій клубний тренер вимагає, щоб я концентрувався на атаці, хай іноді відчуваю, що можна і відходити назад. Як гравець я повинен слухати тренера. У Києві все повернулося на круги своя. Я працюю на команду, а голи, сподіваюся, прийдуть, адже я отримую задоволення від роботи" - сказав він.

"Я хочу вигравати кожен матч. Я хочу перемагати навіть на тренуваннях! У цьому вся суть. Я також хочу виступити в своїй країні на чемпіонаті Європи-2012, викластися по повній заради України. Після прикрої кваліфікації чемпіонату світу - 2010 це мій новий виклик або навіть мрія. Зроблю все, щоб досягти її", - підкреслив футболіст.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Після повернення в "Динамо" не пропустив жодного тренування" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі