пʼятниця, 18 грудня 2009 10:46

"Бірмінгем" має плани на Шевченка

"Бірмінгем" має плани на Шевченка

Схоже, прекрасна гра Андрія Шевченка за "Динамо" переконала клуби Туманного Альбіону знову звернути увагу на українця.

Одним з претендентів на Шеву є англійський "Бірмінгем", який планує в січні підписати контракт з українським нападаючим київського "Динамо".

29 серпня 2009 року Андрій підписав контракт з "Динамо" за схемою 2+1, отримавши сьомий номер.

31 серпня в домашній грі "Динамо" з донецьким "Металургом" Шевченком дебютував і забив перший м"яч. Грі супроводив ажіотаж - переповнений стадіон весь матч вітав свого кумира. Сам Андрій після гри зізнався: "Я знав, що мене люблять в Києві, але що настільки - навіть уявити не міг".

16 вересня Андрій зіграв перший після повернення в "Динамо" матч в Лізі чемпіонів проти казанського "Рубіна". Валерій Газзаєв, тренер київського "Динамо", довірив йому місце в стартовому складі. У жовтні Андрій був визнаний найкращим гравцем української Прем"єр-ліги.

Нагадаємо, в травні 2006 року перейшов з "Мілана" в "Челсі", де не зміг адаптуватися до британського стилю футболу, мало забивав, страждав від травм. Після двох років в "Челсі" він повернувся до "Мілана" на один сезон, але успіху цей хід не мав.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Бірмінгем" має плани на Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі