субота, 29 січня 2022 15:20

Шевченка не призначили тренером збірної Польщі через дружбу з Абрамовичем

Шевченка не призначили тренером збірної Польщі через дружбу з Абрамовичем
Андрій Шевченко п'ять років очолював збірну України. Фото: Gettyimages.com

Український тренер 45-річний Андрій Шевченко не очолить збірну Польщі.

Польский футбольний союз побоявся звязків Шевченка із росіянами, повідомляє Рrzeglad Sportowy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дженоа" - це чергова помилка Шевченка" - Суркіс

Можливий дебют Шевченка у збірній Польщі припав би на матч плейоф відбору на Кубка світу-2022 проти збірної Росії. А Шевченка пов'язують тісні дружні зв'язки з власником "Челсі" Романом Абрамовичем, який, за неофіційною інформацією, багато років причетний до фінансування збірної Росії.

Новим тренером збірної Польщі стане Адам Навалка.

Шевченко виступав за "Челсі" в сезонах 2006/08 та залишився в приятельський відносинах із власником клубу. Зараз відвідує домашні матчі "синіх" та в академії "Челсі" навчається його син Крістіан.

Андрій Шевченко залишився без роботи після відставки з "Дженоа" 15 січня. Тренер протримався на посаді два місяці. Під керівництвом Шевченка "Дженоа" виграв один матч з 11, тричі зіграв унічию та один раз програв.

У 2016-2021 роках Шевченко очолював збірну України. Під керівництвом тренера збірна змогла вийти на Євро-202021, де дійшла до чвертьфіналу.

Зараз ви читаєте новину «Шевченка не призначили тренером збірної Польщі через дружбу з Абрамовичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі