субота, 12 березня 2022 07:48

Ще три нагороди для України і медальний залік Паралімпіади після восьмого дня

Скарбничка збірної України поповнилася трьома нагородами за підсумками восьмого змагального дня на зимових Паралімпійських іграх 2022 року в Пекіні.

У суботу українські параспортсмени здобули медалі в лижних перегонах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На рахунку українців уже 25 нагород: медальний залік Паралімпіади після сьомого дня

Дмитро Суярко (гайд Олександр Ніконович) показав третій результат у гонці на середній дистанції для атлетів з порушеннями зору.

В жіночих перегонах стоячи на середній дистанції тріумфувала Олександра Кононова. "Бронзу" здобула Ірина Буй. Людмила Ляшенко стала четвертою.

Оксані Шишковій та Олександру Казіку сьогодні не вистачило зовсім небагато, аби також здобути нагороди. Вони фінішували відповідно четвертою та п'ятим у своїх класах.

У медальному заліку Україна утримує друге місце, змагаючись із Канадою. Наші співвітчизники здобули вже 28 медалей у Пекіні: 10 золотих, 10 срібних і 8 бронзових.

Автор: beijing2022.cn
  Медальний залік Паралімпіади-2022 після восьмого змагального дня
Медальний залік Паралімпіади-2022 після восьмого змагального дня

Паралімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 13 березня. Усього на Паралімпіаді-2022 буде розіграно 78 комплектів нагород.

Збірна України змагається в біатлоні та лижних перегонах. Представляють нашу країну 20 спортсменів і дев'ять спортсменів-лідерів (гайдів).

Зараз ви читаєте новину «Ще три нагороди для України і медальний залік Паралімпіади після восьмого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі