середа, 09 березня 2022 09:31

Ще дві нагороди для України і медальний залік Паралімпіади після п'ятого дня

Збірна України здобула дві нагороди в п'ятий змагальний день на зимових Паралімпійських іграх 2022 року в Пекіні.

У середу медалі розігрувалися в лижних перегонах у спринті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Два повних подіуми та дев'ять медалей. Україна вдало провела четвертий день на Паралімпіаді

В перегонах стоячи "бронзу" в скарбничку України поклав Григорій Вовчинський. Лише 1.8 с він програв переможцю з Франції.

А Оксана Шишкова (гайд Андрій Марченко) стала срібною призеркою спринтерської гонки серед спортсменів з порушенням зору.

Тарас Радь у фіналу спринтерської гонки сидячи показав шостий результат. П'яте та шосте місця відповідно посіли Олександра Кононова та Людмила Ляшенко в жіночому спринті стоячи.

У медальному заліку Україна пропустила вперед Канаду, яка сьогодні здобула дві золоті нагороди. Лідирує Китай. За загальною кількістю медалей українська збірна продовжує займати другу сходинку.

Автор: beijing2022.cn
  Медальний залік Паралімпіади-2022 після п'ятого змагального дня
Медальний залік Паралімпіади-2022 після п'ятого змагального дня
Паралімпійські ігри в Пекіні триватимуть з 4 по 13 березня. Усього на Паралімпіаді-2022 буде розіграно 78 комплектів нагород.

Збірна України змагається в біатлоні та лижних перегонах. Представляють нашу країну 20 спортсменів і дев'ять спортсменів-лідерів (гайдів).

Зараз ви читаєте новину «Ще дві нагороди для України і медальний залік Паралімпіади після п'ятого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі