субота, 01 липня 2023 17:37

"Шахтар" офіційно розпрощався з Йовічевичем

"Шахтар" офіційно розпрощався з Йовічевичем
Ігор Йовічевич перестав бути головним тренером "Шахтаря". Фото: shakhtar.com

ФК "Шахтар" оголосив про припинення співпраці з головним тренером Ігорем Йовічевичем.

Його тренерський штаб теж залишає команду, йдеться на офіційному сайті "Шахтаря".

"Дякуємо Ігорю Йовічевичу та його асистентам за якісну роботу і високий професіоналізм, за красиві перемоги й незабутні емоції. Це був яскравий сезон, яким ви назавжди вписали свої імена до історії "Шахтаря". Окрема подяка за активну громадянську позицію в підтримці України та українців. Бажаємо нових досягнень і великих звершень у майбутньому!" – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" звільнив Йовічевіча: хто претендує на посаду головного тренера

Йовічевич став головним тренером команди у липні 2022 року. "Шахтар" за цей час провів 40 офіційних матчів, здобув 24 перемоги за 10 нічиїх та шести поразок.

Під керівництвом хорватського тренера клуб 14-й раз в історії став чемпіонами України. Це був перший титул у його тренерській кар'єрі.

Контракт Йовічевіча з "Шахтарем" був розрахований до 30 червня 2024 року.

Кандидатами на його заміну називалися Патрік ван Леувен (наставник "Зорі"), Арне Слот (наставник "Феєнорда"), Дженнаро Гаттузо (колишній тренер "Мілана") та Вінченцо Італьяно (наставник "Фіорентини").

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" офіційно розпрощався з Йовічевичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі