вівторок, 26 вересня 2017 23:58

"Шахтар" програв у Манчестері

"Шахтар" програв у Манчестері
"Шахтар" не створив диво в Манчестері. Фото: The Guardian

Донецький "Шахтар" поступився у другому турі Ліги чемпіонів. На виїзді донеччани програли "Манчестер Сіті" 0:2.

З перших хвилин господарі затисли донеччан на їхній половині поля так, що "Шахтар" не міг перейти на чужу половину поля. Однак на 11 хвилині саме гірники втратили реальну нагоду відкрити рахунок. Фред вийшов сам на сам із Едерсоном, але в останню мить Фернандіньйо зумів вибити м'яч з-під ніг співвітчизника. Далі ініціативою заволодів англійський клуб, а український намагався відповідати контратакою. Кілька разів поспіль гравці "Сіті" опинялися в офсайді.

На 30 хвилині після помилки Фреда де Брюйне вивели сам на сам із П'ятовим, але бельгієць пробив повз ворота. За хвилину Марлос цілив у дальній кут, але виручив Едерсон. На 34-й хвилині небезпечно пробивав Сане, але П'ятов взяв м'яч намертво.

На 40 хвилині кращий шанс утратив Ордець. Після подачі Марлоса Іван просто не влучив у ворота з 5 метрів. Господарі із відповіддю не забарилися. Сане з лівого флангу не влучив у дальній кут воріт гірників.

"Шахтар" спробував відповісти проходом Ісмаілі, але Ферейра не зумів зреагувати на простріл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" написали українською: Манчестер за кілька годин до матчу Ліги чемпіонів

На 48 хвилині Марлос утратив м'яч і підтюпцем побіг до свого карного майданчика. Англійці розіграли блискучу комбінацію, яку завершив точним ударом де Брюйне.

На 55 хвилині небезпечно бив Агуеро з кількох метрів, але П'ятов виручив. У другому таймі "Сіті" взагалі заволодів ініціативою і в донеччан перестали з'являтися шанси в контратаках. На 62 хвилині Бернард накрутив на фланзі Стоунза, але віддати якісний пас не зумів. У відповідь знову бив здалеку де Брюйне, але Ракицький заблокував.

На 67 хвилині знову небезпечно прострілював Ісмаілі, але Ферейра не встиг на передачу. Однак це не йшло ні в яке порівняння з нагодою, яку втратили господарі. Де Брюйне прострілив із правого флангу а Стерлінг не влучив у площину воріт із 4 метрів. Гра пішла зустрічних курсах. На 71 хвилині арбітр призначив пенальті у ворота гостей після порушення Ордеця. Агуеро хотів забити свій 177-й гол за "Сіті", але П'ятов упорався з ударом Куна.

На 77 хвилині арбітр не побачив гру рукою де Брюйне у своєму карному майданчику і не призначив пенальті у ворота команди Гвардіоли.

На 86 хвилині небезпечно бив Сане – повз ворота. За хвилину він повторив свій рейд – виручив П'ятов.

На останній хвилині основного часу "Сіті" усе-таки впіймав гостей на контратаці. Відзначився Стерлінг 2:0.

Манчестер Сіті: Едерсон — Уокер, Стоунз, Отаменді, Делф - Де Брюйне, Фернандіньйо, Сільва (Гюндоган, 82) — Жезус (Стерлінг, 54), Агуеро, Сане.

Шахтар: П'ятов — Бутко, Ордець, Ракицький, Ісмаілі — Степаненко, Фред (Коваленко, 90) — Марлос (Дентіньо, 78), Тайсон, Бернард (Петряк, 89) — Феррейра.

Голи: де Брюйне, 48, Стерлінг, 90

Нереалізований пенальті: Агуеро (воротар)

Попередження: Ордець

В паралельному матчі "Наполі" вдома переграв "Фейєноорд". 3:1.

Турнірне становище в групі F наразі таке: 1. "Манчестер Сіті" - 6 очок; 2. "Наполі" - 3; 3. "Шахтар" - 3; 4. "Фейєноорд" - 0.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" програв у Манчестері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі