вівторок, 26 вересня 2017 20:34

"Шахтар" написали українською: Манчестер за кілька годин до матчу Ліги чемпіонів
26

Фото: Ірина Козюпа

Газети Манчестера не пишуть про "Шахтар", а букмекери впевнені в перемозі "Манчестер Сіті". За кілька годин до стартового свистка в матчі Ліги чемпіонів у столиці півночі Англії сонячно і тепло. Ідеальна погода для перегляду футболу на стадіоні.

Сьогодні "Шахтар" традиційну прогулянку містом замінив на тренування. Місцеві газети дуже лаконічно писали про матч. Надрукували лише передматчеву прес-конференцію Хосепа Гвардіоли. Про передматчеві активності "Шахтаря" жодного слова. Навіть орієнтовний стартовий склад подали лише "городян". Втім, так англійські журналісти вчинили і з іншими суперниками своїх клубів. Пишуть лише про своїх.

Автор: Ірина Козюпа
 

Місцеві паби анонсують трансляцію сьогоднішнього матчу. А завтра свій поєдинок зіграє "Манчестер Юнайтед" з московським ЦСКА.

Автор: Ірина Козюпа
 

А букмекерська контора "Paddy Power" впевнена у перемозі "Сіті" з рахунком 3:0.

Автор: Ірина Козюпа
 

Приїжджі вболівальники в очікуванні матчу відвідують Національний музей футболу і стадіон "Манчестер Юнайтед". Біля "Олд Траффорд" місцеві жителі приторговують матчевими шаликами "Манчестер Сіті" - "Шахтар".

"Люба, який тобі шалик? Всього 10 фунтів (360 грн). Ну, бери за 8 фунтів. Як це ти будеш на трибуні без атрибутики, - сміється чоловік. - Ми продаємо їх тут, бо зараз багато вболівальників прийшли подивитися на стадіон. А потім ми переїдемо до арени "Сіті".
Автор: Ірина Козюпа
 

Марко приїхав на матч з Німеччини. Вболіває за "Шальке", але вирішив подивитися кілька матчів на англійських стадіонах.

"Купив квиток на хороше місце за 45 євро (більше тисячі гривень). Це не великі гроші за Лігу чемпіонів", - показує свій тікет на матч.

Автор: Ірина Козюпа
 

За кілька годин до матчу стадіон вже почав приймати перших вболівальників. Матчевий шалик у фан-шопі коштує 12 фунтів. "Шахтар" написано українською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "На шостий день Бог створив "Манчестер Сіті": чим вражає стадіон суперника "Шахтаря"

Матч "Манчестер Сіті" - "Шахтар" розпочнеться о 21:45 за київським часом. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Команда "гірників" U-19 програла англійським одноліткам з рахунком 1:3.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" написали українською: Манчестер за кілька годин до матчу Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі