середа, 20 квітня 2011 18:56

Роберта Кубіцу випишуть з лікарні до кінця квітня

Роберта Кубіцу випишуть з лікарні до кінця квітня

Польський пілот "Формули-1" Роберт Кубіца, який два з половиною місяці тому отримав важкі травми в автомобільній аварії, готується залишити стіни госпіталю Санта Корона, де весь цей час проходив курс реабілітації.

За інформацією журналістів, переможця Гран-прі Канади 2008 року можуть виписати ще до кінця квітня.

Портал F1News.ru з посиланням на польське агентство PAP повідомляє, що тепер лікарі впевнені в тому, що всі попередні операції виявилися успішними, інфекцій вдалося уникнути.

Телеканал TVN24 і зовсім розповів своїм глядачам, що Роберт вже визначився з конкретною датою, коли б він хотів перебратися з італійського містечка П'єтра Лігуре до себе додому.

Представник лікарні також підтвердив, що гонщика випишуть до кінця квітня. Кубіца зараз може стояти і ходити лише зі сторонньою допомогою, тому реабілітація ще далеко не закінчена, і полякові доведеться періодично відвідувати лікарів і в найближчі місяці.

Тим часом глава команди Lotus Renault GP Жерар Лопес заявив, що зараз ще не час говорити про можливе продовження кар'єри Роберта у "Формулі-1".

"Зараз йому потрібно повністю сконцентруватися на головному завданні - повне одужання", - цитує іспанця La Gazzetta dello Sport.

Зараз ви читаєте новину «Роберта Кубіцу випишуть з лікарні до кінця квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі