вівторок, 08 лютого 2022 16:05

Ребров оцінив шанси збірної України у матчі проти Шотландії

Ребров оцінив шанси збірної України у матчі проти Шотландії
Сергій Ребров зміг досягти успіху в Угорщині. Фото: ФК "Ференцварош"

Колишній головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров поділився очікуваннями від поєдинку збірної України у плейоф відбору до Кубка світу проти збірної Шотландії.

За словами наставника "Аль-Айна", важливе значення матиме психологія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Ребров повинен був стати тренером Миколенка в "Евертоні"

"Буде дуже складно. Хтось радіє жеребу, хтось вже прикидає шанси в парі Австрія - Уельс. Але Шотландія - це далеко не подарунок. В Україні точно буде величезний ажіотаж навколо цього плейоф. Перед матчами з таким напруженням я завжди кажу футболістам: поменше читайте і дивіться новини, зосередьтеся на підготовці. Я вважаю, що психологічний фактор може стати основним.

Так, нам могли потрапити Італія чи Португалія, але грати з Шотландією на виїзді - дуже непросто. Потрібно бути готовим до того інтенсивного футболу, який показує ця команда. Особливо вдома. Втім, у нашої збірної є свої сильні якості, і вона може їх використовувати. Вважаю, що українці заслужили право зіграти в цих стикових поєдинках", - зауважив Ребров у коментарі сайту Zbirna.com.

Матч Шотландія – Україна запланований на 24 березня. Переможець цього поєдинку зіграє з переможцем пари Австрія - Уельс за право поїхати на Кубок світу.

Сергій Ребров був головним кандидатом на посаду тренера збірної України після відходу із команди Андрія Шевченка, бо не зміг розірвати контракт із "Аль-Альном".

Зараз ви читаєте новину «Ребров оцінив шанси збірної України у матчі проти Шотландії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі