середа, 24 жовтня 2007 12:50

"Зеніт" запропонував Адвокату $3 млн на рік: тренер відмовився

Наставник "Зеніту" Дік Адвокат узяв паузу в переговорах з клубом щодо продовження терміну контракту, що закінчується в грудні цього року.

За словами голландця, він хоче дочекатися закінчення сезону та оцінити підсумки виступу команди. Проте, за інформацією "Известий", фахівець подумує про прощання з пітерським клубом. Адвоката запрошують очолити збірну Австралії і він схильний відмовитися від клубної роботи, віддавши перевагу спокійнішій діяльності на тренерському посту "соккеруз".

"Зеніт" запропонував голландцеві новий контракт на покращених умовах, що припускає підвищення зарплати до $ 3 млн. в рік, проте отримати згоду Адвоката невському клубу не вдалося. Більш того, з"явилася інформація, що 17 листопада він має намір вилетіти до Лондона і бути присутнім на товариському матчі за участю збірної Австралії, що є ще одним підтвердженням намірів фахівця покинути "Зеніт".

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" запропонував Адвокату $3 млн на рік: тренер відмовився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі