пʼятниця, 20 березня 2009 16:04

"Завдяки жеребу, опинилися в центрі інтриги" - Палкін

"Завдяки жеребу, опинилися в центрі інтриги" - Палкін

Генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін. Він перебуває в Швейцарії, де представляє інтереси донецького клубу на церемонії визначення чвертьфінальних пар. Офіційний сайт "Шахтаря" пропонує вашій увазі коментар з перших вуст від безпосереднього учасника подій.

Вболівальники знайомі з потенціалом підопічних Еріка Геретса

- Сергій Анатолійович, з новим суперником вас.

- Спасибі, вас також

- З якими емоціями ви сприйняли той факт, що "Шахтареві" в 1/4 фіналу Кубка УЄФА протистоятиме марсельський "Олімпік"?

- Я б не хотів зараз оцінювати сильні та слабкі сторони французького клубу. Всім він відмінно відомий, вболівальники Європи знайомі з потенціалом підопічних Еріка Геретса. Але не можу не відзначити, що, завдяки волі долі, ми опинилися в центрі цікавої українсько-французької інтриги. Нам дістався "Олімпік", а київським динамівцям - ПСЖ. При цьому переможці пар зустрінуться між собою в 1/2 фіналу. Не сумніваюся, що ці обставини додадуть гостроти майбутнім матчам.

- Марсельський клуб непогано відомий "Шахтареві" по недавньому переговорному процесу. Адже Брандау пішов саме в "Олімпік".

- Дійсно, це так. Після жеребкування ми поспілкувалися з представниками Марселя. Причому серед них була якраз та людина, яка приїжджала до Донецька вести переговори по Брандау. До речі, завдяки цій обставині він опинився у виграшній ситуації: вже знає наше місто, чітко уявляє, де зупиниться його команда і так далі. Нас же тільки чекає знайомство з Марселем.

- Треба розуміти, що дати проведення матчів вже непорушні?

- 9 квітня ми приймаємо "Олімпік" в Донецьку, а 16 квітня гратимемо у Франції. Час матчів, зрозуміло, ще уточнюватиметься.

Shakhtar.com

Зараз ви читаєте новину «"Завдяки жеребу, опинилися в центрі інтриги" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі