понеділок, 23 листопада 2009 19:01

"Виберемо на гру оптимальний склад" - Газзаєв

"Виберемо на гру оптимальний склад" - Газзаєв

У понеділок київське "Динамо" прибуло до Казані, де в середу "біло-блакитні" проведуть матч 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів проти "Рубіна". Передихнувши в готелі, динамівці провели тренування на полі стадіону "Центральний", а перед її початком головний тренер киян Валерій Газзаєв дав традиційну передматчеву прес-конференцію, в якій також брав участь капітан команди Артем Мілевський.

"Готуємося до матчу в звичайному режимі, - відзначив Газзаєв. - Після гри з "Шахтарем" гравці присвятили два дні виключно відновним заходам. Переліт до Казані пройшов відмінно, але зустріч в аеропорту могла бути і кращою. Звичайно, завжди хочеться, щоб всі гравці були в строю, але на дистанції довгого турніру втрати неминучі.

На жаль, вчора Алієв підвернув гомілкостоп, і тому не приїхав до Казані. Проте, постараємося вибрати на завтрашній матч оптимальний склад. У хлопців зовсім інший психологічний стан, ніж перед матчем з "Шахтарем" - він став набагато кращим...

"Я повністю згоден з нашим тренером в тому, що перемога над принциповим суперником додала нам настрою перед дуже важливою грою, - відзначив у свою чергу Артем Мілевський. - Гадаю, що наша чорна смуга залишилася позаду. Повірте, ми прилетіли до Казані в дуже гарному настрої".

Нагадаємо, матч "Рубін" - "Динамо" відбудеться завтра о 19:30. Пряму трансляцію поєдинку покаже Перший національний.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Виберемо на гру оптимальний склад" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі