понеділок, 23 листопада 2009 16:55

"Динамо" значно змінилося після першої гри "- Бердиєв

"Динамо" значно змінилося після першої гри "- Бердиєв
Головний тренер "Рубіна" Курбан Бердиєв оцінив готовність команди до майбутнього матчу 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо".

"Хлопці змогли відновитися, переналаштуватися, подивимося за грою. Не думаю, що погода позначиться на грі команд. Умови однакові", - впевнений наставник.

"Думаю, що і ми, і Київ переглянули матчі один одного по декілька разів. Київ значно змінився після першої гри. У швидкості вони додали. Думаю, хлопці готові до жорсткої контактної грі, а що буде на полі - покаже матч", - продовжив він.

"Дуже важливо, що ми оформили чемпіонство в зустрічі з "Зенітом". Тепер результат гри з" Кубанню "футболістів не хвилює. При підготовці команди ми спочатку планували, що сезон може тривати дуже довго. Завтра ми не будемо думати про реванш. Нас хвилює тільки результат. Травмованих футболістів в команді немає, з Бухаровим все гаразд".

"Те, що "Динамо" Київ багато пропускає, мало про що говорить. У Мілані вони пропустили кілька необов"язкових голів. Це дуже хороша команда. Якби це була остання гра, то, може бути, я ризикнув, але зараз прогнозувати дуже складно" , - сказав Бердиев.

Матч 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між "Динамо" і "Рубіном" розпочнеться у вівторок, 24 листопада, о 19-00 за київським часом.

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" значно змінилося після першої гри "- Бердиєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі