вівторок, 24 листопада 2009 14:42

"Українські міста вчасно підготуються до Євро-2012" - Васюник

"Українські міста вчасно підготуються до Євро-2012" - Васюник

Віце-прем"єр-міністр Іван Васюник на Наглядовій раді УЄФА заявив про те, що Україна готова вчасно підготувати чотири українські міста - Київ, Донецьк, Харків і Львів - до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це він розповів сьогодні на прес-конференції.

"Грунтуючись на реальному прогресі українських міст, я як представник уряду відповідально заявив, що всі чотири українські міста здатні вчасно і на високому рівні підготувати свою інфраструктуру до турніру", - сказав Васюник, якого цитує ЛігабізнесІнформ.

За словах Васюника, така заява може стати базовою інформацією для експертів УЄФА, які 11 грудня ухвалюватимуть рішення про кількість українських міст, що приймають Євро-2012.

Віце-прем"єр відзначив, що протягом останнього півріччя серйозні проблеми спостерігалися з будівництвом стадіону в Львові, але, за його словами, в даний час всі проблеми вирішені, і проект розвивається в плановому режимі.

Васюник також підкреслив, що найбільшого прогресу Україна досягла в підготовці аеропортів. "В результаті майбутньої дворічної роботи Україна отримає в чотирьох містах сучасні термінали і аеропорти", - сказав він.

Віце-прем"єр також відзначив, що добрих результатів Україна досягла і в частині готельної інфраструктури. "Готелі в Україні будуються, особливо хочеться відзначити Київ, який зробив великий ривок в цьому напрямі, є всі підстави вважати, що готельне господарство Києва буде готове прийняти гостей фінального матчу", - сказав він.

Нагадаємо, що офіційно для проведення Євро-2012 затверджено чотири польські міста і один український - Київ. Львів, Донецьк і Харків повинні надати гарантії до 30 листопада. Остаточне рішення буде прийнято на Виконкомі УЄФА 10-11 грудня.

За матеріалами News.Liga.Net

Зараз ви читаєте новину «"Українські міста вчасно підготуються до Євро-2012" - Васюник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі